Contact
U bevindt zich hier: Concentra Media Nederland » Over ons » Concentra Media Nederland

Concentra Media Nederland

Sterke merken
Het oriëntatie- en koopgedrag van consumenten - en bedrijven - wordt steeds grilliger en complexer. De juiste keuzen maken bij de besteding van uw marketing- en reclame-euro is buitengewoon lastig. Eén geruststellende gedachte: sterke nieuwsmerken helpen u verder. Voor de Limburgse markt vindt u de sterkste nieuwsmerken onder één dak: Concentra Media Nederland, het bedrijf achter  De LimburgerVIA LimburgWijLimburg en Limburgvac.

Bereiken en raken
Uw klant bereiken is techniek, uw klant raken is kunst. Een cliché, maar daarom niet minder waar. De juiste vertaling van uw marketingstrategie in een effectieve mediamix vergt vakmanschap, ervaring en creativiteit. Ons team van media-adviseurs en marketeers helpt u graag verder. Welke mix van print en online is het meest effectief? Hoe moet uw boodschap worden vormgegeven? Wat is de optimale timing van uw campagne? Hoe het ook zij, één ding staat voorop: u wilt resultaat zien.

Inspireren en ondernemen
De marketing- en salesteams van CMNL werken continu aan de ontwikkeling van nieuwe commerciële mediaconcepten. Denk bijvoorbeeld de community Vastelaovend in Limburg en het ledenwervingprogramma voor Stichting Limburgs Landschap. Producten en partnerships die een stap verder gaan in termen van positionering en conversie. Vormen van samen ondernemen waar we trots op zijn. En het mooie is: onze grootste inspiratiebron bent u, onze adverteerder.