Contact
U bevindt zich hier: Concentra Media Nederland » Merken » De Limburger » Bijlagen

Bijlagen

WijLimburg Achtergrond

In WijLimburg Achtergrond leest u de achtergrond van het nieuws. Met elke maand een ander thema, maakt u uitgebreid kennis met de verschillende branches binnen ondernemend Limburg. Of laat anderen kennis maken met uw branche. De maandelijkse bijlage in De Limburger verschijnt 11 keer per jaar in een oplage van 130.000 exemplaren.


L-magazine

L-magazine is de weekendbijlage in magazine-formaat van de Limburger. Elke zaterdag gratis bij de krant en op de e-paper app. Luchtig, optimistisch, verrassend en inspirerend. Een leescadeautje na de drukke week in het teken van werk en gezin. Even tijd om op adem te komen, even een moment voor jezelf. Heerlijk, het is weekend!

In L-magazine staan mensen en verhalen over mensen centraal. Mensen die in Limburg wonen, leven, werken, studeren, sporten, vrienden ontmoeten, genieten en uitgaan. Aan bod komt een veelheid aan thema's: huis, tuin, weekend, relaties, seks, verzorging, culinair, uit eten, shoppen, mode, beauty, reizen, zingeving, uitgaan, ontspanning, kopen, vriendschappen. Kortom, genieten van het leven.

L-magazine biedt u als adverteerder een perfect umfeld om het imago van uw onderneming en uw producten en diensten naar voren te brengen. Laat u zien in een feel good-omgeving. Ontmoet, verras en inspireer uw klant op een moment dat zij of hij de tijd neemt om keuzes en aankopen te overwegen die (veel) verder gaan dan de dagelijkse boodschappen.