Contact
U bevindt zich hier: Concentra Media Nederland » Adverteren » Print » Adverteren in L-magazine

Adverteren in L-magazine

De Limburger en Limburgs Dagblad introduceren L-magazine: een weekendbijlage in magazine-formaat, elke zaterdag gratis bij de krant en op de e-paper app. Luchtig, optimistisch, verrassend en inspirerend. Een leescadeautje na de drukke week in het teken van werk en gezin. Even tijd om op adem te komen, even een moment voor jezelf. Heerlijk, het is weekend!

In L-magazine staan mensen en verhalen over mensen centraal. Mensen die in Limburg wonen, leven, werken, studeren, sporten, vrienden ontmoeten, genieten en uitgaan. Aan bod komt een veelheid aan thema's: huis, tuin, weekend, relaties, seks, verzorging, culinair, uit eten, shoppen, mode, beauty, reizen, zingeving, uitgaan, ontspanning, kopen, vriendschappen. Kortom, genieten van het leven.

L-magazine biedt u als adverteerder een perfect umfeld om het imago van uw onderneming en uw producten en diensten naar voren te brengen. Laat u zien in een feel good-omgeving. Ontmoet, verras en inspireer uw klant op een moment dat zij of hij de tijd neemt om keuzes en aankopen te overwegen die (veel) verder gaan dan de dagelijkse boodschappen.

PROFIEL
L-magazine richt zich in eerste instantie op de vrouw die midden in het (Limburgse) leven staat. Maat het blad verliest haar man, haar broer, zus, kids, ouders en vrienden geen moment uit het oog. L-magazine is er voor iedereen!

Vrouw
35 jaar
Gehuwd
Moeder van twee tieners
MBO-plus
Parttime werkend
Actief, druk sociaal leven
Woont in Limburg
Houdt van Limburg

Factsheet L-magazine