Contact
U bevindt zich hier: Concentra Media Nederland » Adverteren » Print » Adverteren in bijlagen

Adverteren in bijlagen

U wilt zich richten op een heel specifieke doelgroep of wilt inspelen op een bepaald seizoen of gebeurtenis? Bij De Limburger en Limburgs Dagblad kunt u adverteren in tal van speciale bijlagen. Stuk voor stuk in het oog springende producties, mooi vormgegeven en van een redactionele kwaliteit die u van ons mag verwachten. Geen wonder dat onze bijlagen door onze lezers hoog worden gewaardeerd en dikwijls langere tijd worden bewaard.

Onze bijlagen zoomen in op thema’s als gezondheid, mode, toerisme, wonen en tuinen, bouw en verbouw, uitvaart. Of ze richten zich op het seizoen, zoals de feestmaand december, de lente en de zomer. Regelmatig verspreiden we bijlagen in een extra oplage. Denk bijvoorbeeld aan ziekenhuizen, beurzen, vakantieparken, winkelcentra en evenementen. Op die manier maken we de specifieke doelgroep die u voor ogen heeft, in omvang nóg groter. Neem contact met ons op en laat u adviseren over de vele mogelijkheden van adverteren in onze bijlagen.

Het is ook mogelijk om, samen met ons, een eigen commerciële bijlage uit te geven, geheel gewijd aan uw product, project of evenement. Bekende voorbeelden zijn de Venloop, A2 Actueel, de Ondernemersprijs Horst aan de Maas en een aantal partners in de recreatiebranche. Meer maatwerk is niet denkbaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een eigen commerciële bijlage, neem dan contact met ons op.

Overzicht bijlagen 2017