Contact
U bevindt zich hier: Concentra Media Nederland » Adverteren » Mediasponsoring

Mediasponsoring

Concentra Media Nederland (CMNL) voelt zich sterk verbonden met de Limburgse samenleving en de Limburgse cultuur. Om deze betrokkenheid te onderstrepen biedt ze ondersteuning aan de organisatoren van allerlei evenementen in de provincie. Van cultuur en kunst tot carnaval en sport. De support van CMNL bestaat doorgaans uit – hoe kan het ook anders – advertenties, banners en publieksacties in het dagblad en online producten.

Organisatoren van evenementen in Limburg kunnen gebruik maken van zogeheten exposurepakketten van Concentra Media Nederland. Een exposurepakket is een aantrekkelijk en effectief standaardpakket van advertenties en andere uitingen tegen een sterk gereduceerd tarief. Aan het gebruik hiervan is wel een aantal spelregels verbonden. De belangrijkste zijn dat het betreffende evenement in handen is van een organisatie zonder winstoogmerk en dat de organisatie een eigen financiële bijdrage levert. 

Vele tientallen Limburgse evenementen maken jaarlijks gebruik van deze vorm van mediaondersteuning van Concentra Media Nederland. Niet zonder reden: tegen een relatief geringe investering wordt een evenement onder de aandacht gebracht van een groot publiek in één of meer bekende nieuwsmerken van CMNL, merken die vertrouwd en gewaardeerd worden.

Contact 
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de CMNL-exposurepakketten voor uw evenement? Maak gebruik van het e-mail contactformulier op deze site en een van onze medewerkers neemt contact met u op.